Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

State of Play: Ανακοινώθηκε το Star Ocean The Divine Force (trailer)

Το πρώτο παιχνίδι Star Ocean κυκλοφόρησε το 1996, ενώ ακολούθησαν άλλοι 5 τίτλοι, ένα spinoff και ένα mobile παιχνίδι. Αυτή η χρονιά σηματοδοτείται ως η 25η επέτειος της σειράς και γιορτάζεται με το Star Ocean The Divine Force.

Mε developers την Square Enix και την tri-Ace, το παιχνίδι έχει δρομολογηθεί για το PlayStation 4, το PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, και PC ( μέσω Steam) μέσα στο 2022.


Το Star Ocean The Divine Force είναι μία ιστορία, η οποία θα αλλάζει σύμφωνα με τις επιλογές των παικτών, ενώ οι ήρωες θα ταλαντεύονται ανάμεσα σε 2 κόσμους, έναν sci-fi και έναν fantasy. Το παιχνίδι θα παρέχει ποικιλία σε playable χαρακτήρες με δυνατότητα για συνεχή εξερεύνηση.

Στον συγκεκριμένο τίτλο επιστρέφει το σύστημα του Double Hero. Αυτό σημαίνει πως η ιστορία θα εξελίσσεται από την οπτική πλευρά του κάθε πρωταγωνιστή και από 2 διαφορετικούς κόσμους.

Οι μάχες στο Star Ocean The Divine Force θα είναι βελτιωμένες σε σύγκριση με τους παλαιότερους τίτλους. Οι χαρακτήρες μπορούν να επιτίθονται με απίστευτη ταχύτητα ενώ ταξιδεύουν, μπορούν να εξαφανιστούν σε μία στιγμή από τον εχθρό ή να νικήσουν ορδές από εχθρούς με το κατάλληλο skill. Το σύστημα μάχης παραμένει απολαυστικό ιδιαίτερα σε συνδυασμό με την ελευθερία της εξερεύνησης.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον Raymond, ο οποίος αναλαμβάνει μία φαινομενικά απλή αποστολή μεταφοράς η οποία όμως δεν θα έχει αίσιο τέλος. Θα δεχτεί επίθεση από ένα διαστημόπλοιο και θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το σκάφος του και να καταλήξει στον υποανάπτυκτο πλανήτη Aster IV. Στον νέο αυτό πλανήτη θα ανακαλύψει πολλά μυστήρια και θα χρειαστεί να σώσει το βασίλειο από μία «γειτονική» απειλή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*